Terug

Nieuws

 • Met korting naar het 53ste Poetry International Festival


  Rotterdam is van 9 t/m 11 juni het centrum van de (inter)nationale poëzie. Het festival vindt plaats in LantarenVenster op de Kop van Zuid. Awater is er zoals gewoonlijk bij; we hebben een stand op zaterdag- en zondagmiddag. Als poëzieliefhebber mag je dit niet aan je voorbij laten gaan. Aanwezig zijn onder anderen Ada Limón (VS), Kei Miller (Jamaica), Rachel Long (Groot-Brittannië), Ruth Lasters (België), Radosław Jurczak (Polen) en Paul Tran (VS). Nederlandse dichters die voordragen zijn onder meer Simone Atangana Bekono en Ester Naomi Perquin. Daarnaast zijn er workshops vertalen, kinderactiviteiten, er is poëzie in gebarentaal, een filmprogramma en meer. Bekijk het volledige programma op de website van Poetry.

  Awaterleden krijgen 25% korting op dagkaarten voor vrijdag, zaterdag of zondag. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar redactie.awater@gmail.com voor de kortingscode.

  Nog geen lid? Wordt dan voor de start van het festival lid, ontvang de kortingscode en als extraatje de bundel Ik vond vele reisgenoten, vorig jaar uitgegeven ter gelegenheid van ons twintigjarig bestaan: twintig dichters die de afgelopen twee decennia nieuwe poëzie publiceerden in het tijdschrift, schreven een gedicht met als thema ‘Ik zoek een reisgenoot’, naar het motto van Martinus Nijhoffs gedicht ‘Awater’.

  Met korting naar het 53ste Poetry International Festival
  16 mei 2023