Nieuws

<< Nieuws
 • Awater-recensies online!

  Awater-recensies online!

  Gepubliceerd: 12 december 2019

  Awater bestaat sinds 2002 in papieren vorm. We verschijnen driemaal per jaar en staat vol nieuws, achtergronden en recensies over poëzie. Met name die recensies worden door de lezers zeer gewaardeerd. Dit jaar is een start gemaakt met het online plaatsen van deze recensies. Totaal gaat het om een bestand van ongeveer 750 teksten.

  Deze maand staat de honderdste recensie op de website. Een goed moment om meer bekendheid te geven aan dit groeiende bestand! De jaargangen 2017, 2018 en 2019 (deels) zijn verwerkt en toegankelijk. Nieuwe recensies plaatsen we een half jaar na verschijnen in het tijdschrift op de website. Uiteraard vragen we hiervoor vooraf toestemming aan de recensenten.

  Het recensie-overzicht is te vinden op: https://www.poezieclub.nl/recensies/. Er zijn selecties mogelijk op auteur, uitgever, recensent en editie. We hopen van harte dat de recensies niet alleen worden gevonden en gelezen door poëzieliefhebbers, want ook voor uitgevers, recensenten en auteurs is het handig om deze recensies overzichtelijk bij elkaar te hebben.

  In 2020 hopen we het bestand gestaag te laten groeien. We willen in 2020 de jaren 2012 t/m 2016 online plaatsen. Veel leesplezier!