Edities

Ontbreekt een editie in uw collectie, of zoekt u die éne editie die nergens meer verkrijgbaar is? Indien nog op voorraad, kunt u dat nummer bij ons bestellen. Let op, er worden verzendkosten gerekend.
  • 2014-3

    2014-3

    In Awater 2014-3 weet Jeroen van Kan een oplossing voor de afschaffing van De Dode Dichters Almanak bij de publieke omroep, wordt Peter Verhelst geïnterviewd door zijn redacteur Katrijn van Hauwermeiren, en ondervraagt debutante Hanneke van Eijken haar voorbeeld Esther Jansma. Verder een special over de Turing Gedichtenwedstrijd, een interview met de samenstellers van een bloemlezing over Osmaanse poëzie en een In Memoriam Gerrit Kouwenaar door Gaston Franssen.

    Verder vindt u in dit nieuwe nummer van Awater weer het Bericht van de Dichter des Vaderlands Anne Vegter, nieuw werk van Hanz Mirck, een verstripping van een gedicht van Gerrit Komrij door Aimée de Jongh en recensies van de bundels van o.a. Marjolijn van Heemstra, Pieter de Bruijn Kops, Albertina Soepboer, Yahya Hassan, Geert Buelens, Remco Campert, Sybren Polet en Rogi Wieg. En zoals altijd biedt Awater de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.