Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2014-3

    2014-3

    In Awater 2014-3 weet Jeroen van Kan een oplossing voor de afschaffing van De Dode Dichters Almanak bij de publieke omroep, wordt Peter Verhelst geïnterviewd door zijn redacteur Katrijn van Hauwermeiren, en ondervraagt debutante Hanneke van Eijken haar voorbeeld Esther Jansma. Verder een special over de Turing Gedichtenwedstrijd, een interview met de samenstellers van een bloemlezing over Osmaanse poëzie en een In Memoriam Gerrit Kouwenaar door Gaston Franssen.

    Verder vindt u in dit nieuwe nummer van Awater weer het Bericht van de Dichter des Vaderlands Anne Vegter, nieuw werk van Hanz Mirck, een verstripping van een gedicht van Gerrit Komrij door Aimée de Jongh en recensies van de bundels van o.a. Marjolijn van Heemstra, Pieter de Bruijn Kops, Albertina Soepboer, Yahya Hassan, Geert Buelens, Remco Campert, Sybren Polet en Rogi Wieg. En zoals altijd biedt Awater de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.