Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2022-3

  2022-3
  In het najaarsnummer van Awater staat nieuwe poëzie van Harm Hendrik ten Napel, een interview met Mustafa Stitou, vertaalde poëzie van Anne Sexton en schrijft Edwin Fagel over punk in de Nederlandstalige poëzie.

  De prachtige verstripping is van het gedicht 'drie manieren waarop ik de zee ben of ken' van Radna Fabias van de hand van Jan Cleijne.

  Er staan weer veel recensies in dit nummer, onder andere van werk van Hannah van BinsbergenGerda Blees, Paul DemetsAlara Adilow .

  En natuurlijk de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.