Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2022-2

  2022-2

  Awater viert zijn 20e verjaardag! In deze zomereditie staat een interview met Maria Barnas, debutant Maxime Garcia Diaz interviewt haar voorbeeld Dominique De Groen en Erik Kriek verstripte het gedicht 'City Lights' van oprichter Gerrit Komrij.

  Er is nieuw werk van Lies Van Gasse en van Kira Wuck, en er is aandacht voor Poetry festivaldichter Sara Uribe. Rob Schouten neemt het gedicht 'Oneindig wakker' uit de bundel Slordig met geluk van Menno Wigman onder de loep.
  Er staan weer veel recensies in dit nummer, onder andere van nieuw werk van Mustafa Stitou, Cees Nooteboom, Marieke Lucas Rijneveld, Andy Fierens, Mark Boog, Elly de Waard, Nisrine Mbarki en Emma van Hooff.

  En natuurlijk de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.