Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2021. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 12,50
3x Awater naar keuze € 17,50
6x Awater naar keuze € 25,00

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 5 extra in rekening gebracht. Hier kunt u bestellen.

 • 2022-1

  2022-1
  In de wintereditie van Awater staat een interview met Ramsey Nasr, schrijver van het poëziegeschenk, debutant Wout Waanders interviewt zijn voorbeeld Wim T. Schippers en Iris Lam verstripte het gedicht 'Lentenacht' van Mustafa Kör.

  Er is nieuw werk van Jana Beranová en van Luuk Gruwez, en Rob Schouten neemt het gedicht 'Sarcofaag' uit de bundel fantasii van Ineke Riem onder de loep.

  Er staan weer veel recensies in dit nummer, onder andere van nieuw werk van Rozalie Hirs, Roelof ten NapelGershwin BonevaciaCharlotte Van den Broeck.

  En natuurlijk de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.