Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2021-3

  2021-3
  In de najaardeditie onder andere een interview met Kreek Daey Ouwens, columns van Ingmar Heytze, Maureen Ghazal en Dichter des Vaderlands Lieke Marsman en nieuw werk van Eva Gerlach en Juliën Holtrigter. Voorts een bijdrage van vertaler Sytske Sötemann met een toelichting op het werk van de Turkse dichter Gonca Özmen, met drie gedichten. Menno Hartman schrijft over het oeuvre van Joseph Brodsky, Jabik Veenbaas over de opmerkelijke bloei van de Friese moderne poëzie en Edwin Fagel over de didactische inzichten in het poëzieonderwijs die aan het verschuiven zijn.

  Debutant Yentl van Stokkum interviewt haar voorbeeld Alfred Schaffer en Martyn F. Overweel verstript Toch tikt alles kloksgewijs door van Liesbeth Lagemaat

  Er staan weer veel recensies in dit nummer, onder andere van nieuw werk van Paul Demets, Ineke Riem, Sasja Janssen, Mark Boninsegna en Maxime Garcia Diaz. 

  En natuurlijk de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.