Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2021-1

  2021-1

  In de wintereditie onder andere: een interview met nieuwe Dichter des Vaderlands Lieke Marsman, nieuw werk van Maud Vanhauwaert en Sholeh Rezazadeh, een column van Tsead Bruinja en vertaalde poëzie van de Roemeense dichter Gellu Naum.

  Verder interviewt debutant Meity Völke haar voorbeeld René Huigen, schrijft Menno Hartman een essay over de Amerikaanse presidenten, herdenken we Howard Krol en is de winnaar van Awater Poëzieprijs 2020, Peter Verhelst, bekend!

  Daarnaast zijn er recensies van onder andere: Ted Hughes, Anna de Bruyckere, Bernke Klein Zandvoort, Nachoem M. Wijnberg, Yahya Hassan, Marc Tritsmans, Liesbeth Lagemaat, K. Michel en Geert Buelens.

  En natuurlijk de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.

  In deze wintereditie zit een speciale bijlage voor de Poëzieweek waarin het gedicht ‘wolf in de korf’ van Tsead Bruinja verstript is door Guido van Driel. Maud Vanhauwaert en Rodaan Al Galidi worden geïnterviewd en Rob Schouten neemt het gedicht ‘Het raadsel van de Overtoom’ van Remco Campert onder de loep.