Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2020-2

  2020-2
  In de zomereditie onder andere: een interview met Antjie Krog, een interview met Kees van Kooten, nieuw werk van Tonnus Oosterhoff, een column van de Dichter des Vaderlands over Jan en zijn meisje en vertaalde gedichten van de Amerikaanse dichter Robert Polito.

  Verder interviewt debutant Jens Meijen zijn voorbeeld Peter Verhelst, herdenken we Hans Verhagen, schrijft Paul Demets over Watou, beschouwt Thomas Möhlmann in zijn column de vraag wat poëzie nu precies is, neemt Rob Schouten het gedicht 'Dwang parasang' van B. Zwaal onder de loep en verstript Viktor Hachmang het gedicht 'Familiehotel' van Nyk de Vries.

  Ook weer veel recensies in het zomernummer: van Erik Bindervoet, Arjen Duinker, Paul Demets, Maarten van der Graaff, Hester Knibbe, Gilles Boeuf, Saskia de Jong, Lucas Hirsch, Levina van Winden, Kreek Daey Ouwens, Anne-Fleur van der Heiden, Laurine Verweijen, Wiel Kusters en Daniël Vis.

  En natuurlijk de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.