Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2019-3

  2019-3
  Nog even en dan verschijnt het gloednieuwe herfstnummer van Awater.

  In de herfsteditie onder andere: een liefdesverklaring van Ingmar Heytze aan zijn dichter-vader Frank Koenegracht, een interview met Ellen Deckwitz, vertaald werk van de Russische rapper Husky, een column van de Dichter des Vaderlands over schrijven in opdracht en nieuw werk van Delphine Lecompte.

  Verder laat Menno Hartman zijn licht schijnen over het oeuvre van H.H. ter Balkt, herdenken we Karel ten Haaf en Tom van Deel, beschouwt Thomas Möhlmann in zijn column de vraag wat poëzie nu precies is, neemt Rob Schouten het gedicht '25 november' van Elma van Haren onder de loep en verstript Aart Clerkx het gedicht 'Droom van Raskolnikov'.

  Ook weer veel recensies in het herfstnummer: van Armando, Matei Vişniec, Babs Gons, Moya de Feyter, Albertina Soepboer, Martinus Benders, Rosa Schogt, Anne Kawala, Tsead Bruinja, Daniël Dee, Tien Extaze-dichters van de jaren tien, 10 voor 10, Michael Tedja, Peter Prins en Sander Meij.

  En natuurlijk de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.