Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2019-2

  2019-2
  In de zomereditie onder andere: een interview met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb over de bloemlezing Lees! die hij in het kader van 50 jaar Poetry International samenstelde, een nieuwe absurdistische tekening van Argibald, een interview met Ted van Lieshout, nieuw werk van Willem Jan Otten, een essay van Ruben Hofma over poëtische journalistiek, een I.M. van Matthijs Ponte over het werk van vijf Surinaamse dichters en nog meer aandacht voor Poetry International met een toelichting van vertaler Silvia Marijnissen op het werk van de Chinese festivaldichter Zheng Xiaoqiong.

  Verder: laat Onno Kosters in een essay zijn licht schijnen over het vertalen van poëzie, beschouwt Thomas Möhlmann in een column de vraag wat poëzie nu precies is, neemt Rob Schouten het gedicht 'De vierde persoon enkelvoud' van Henk van der Waal onder de loep, verstript Erik Kriek een Game of Poem-gedicht en wordt Dichter des Vaderlands Tsead Bruinja in zijn eerste Awater-column verliefd verklaard.

  Ook weer veel recensies in het zomernummer: van René Huigen, Roberta Petzoldt, Marieke Lucas Rijneveld, Pim te Bokkel, Mischa Andriessen, Elly de Waard, A.H.J.Dautzenberg, C.B.Vaandrager, Joep Kuipers, Jan-Willem Anker, Liesbeth Lagemaat, Tomas Lieske en Frank Keizer.

  En natuurlijk de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.