Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2017-3

  2017-3
  In Awater 2017-3

  Debutant Joost Baars interviewt zijn voorbeeld Mark Insingel, een interview over spoken word met Babs Gons en Derek Otte, en een column van Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin over branddichte en watervaste poëzie.

  Verder een essay van Simon Mulder over de invloed van Herman Gorter op hedendaagse dichters, en nieuw werk van Peter Holvoet-Hanssen

  Rob Schouten neemt een gedicht van Kees Ouwens onder de loep en Aimée de Jongh verstript het gedicht ‘de bewoners uit hun huizen gestapt’ van Bernke Klein Zandvoort.

  Vertaler Ria van Hengel duidt het werk van Duitse dichter Jan Wagner, van wie drie verse vertalingen zijn opgenomen en Argibald zorgt wederom voor een absurdistische cartoon.

  Zoals altijd is weer een groot aantal recensies opgenomen, ditmaal van Hester Knibbe, Ghayath Almadhoun & Anne Vegter, Lies Van Gasse, K. Schippers, Jeroen van Kan, Martin Reints, Maartje Smits, Micha Hamel, Luis Felipe Fabre, Anna Enquist, Gerry van der Linden, Delphine Lecompte, Laurens Ham, Alexeander Koesjner en Lev Rubinstein. En vanzelfsprekend biedt Awater de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.