Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2009-1

  2009-1
  In Awater 2009-1: interviews met Hagar Peeters en met Erik Jan Harmens, een essay door Laurens Ham naar aanleiding van de bloemlezing van Geert Buelens over WO II en vertalers Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes geven een inleiding op het werk van Umberto Ugly.
  In de rubriek Beeld en Poëzie: beeldend kunstenaar René Knip, in de rubriek Wat leest: Sylvia Witteman. Verder nieuw werk van Charles Ducal en Nachoem M. Wijnberg, en Robert Anker analyseert het gedicht Men moet van Gerrit Kouwenaar.
  Voorts vanzelfsprekend een overzicht van de beste bundels van 2008, en de winnaar van Awater Poëzieprijs 2008: Tonnus Oosterhoff.
  En vanzelfsprekend biedt Awater de Awater Top 6, de Poëzie Top 15, de lijst met nieuw verschenen titels, de Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.