Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2010-3

  2010-3
  Literaire Tijdschriften

  In Awater 2010-3: een interview met de Vlaamse dichteres Delphine Lecompte, die dit jaar de C. Buddingprijs won, tevens bejaardenverzorgster te Brugge en groot liefhebber van opgezette dieren. René Puthaar hekelt de nieuwe vertaling van de gedichten van Osip Mandelstam door Peter Zeeman. Patty Scholten vraagt zich af of het mogelijk is een gedicht om te vormen tot beeld. Striptekenaars proberen het. De meesten scheppen hun eigen kunstwerk. Nieuwe gedichten van Rodaan Al Galidi; Janita Monna recenseert de Nacht van de Poëzie in Utrecht; ‘1 gedicht 1000 woorden’: analyse van Vasko Popa's gedicht Spelen: Verleidersspel door Thomas Möhlmann;‘Wat vloeit mij aan’: de column van Rob Schouten.
  Verder recensies van nieuwe bundels van Astrid Lampe, Louis Lehmann, Pieter Boskma, Huub Beurskens, Piet Gerbrandy, Sasja Jansen, Emma Crebolder en Martijn den Ouden en een recensie van de biografie over Pierre Kemp.
   En zoals altijd de rubriek Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.