Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2011-1

    2011-1
    In Awater 2011-1: een interview met Anneke Brassinga over haar nieuwe bundel Ontij, waarin ze een gedicht opnam dat zij schreef als 23-jarige, Rob Schouten over de rechtse geluiden in de geschiedenis van de vaderlandse poëzie, Remco Campert verstript, een beschouwing van Victor Schiferli over de vertaling van het werk van de Amerikaanse dichter Billy Collins door Kees van Kooten, nieuw werk van Martijn Teerlinck en Daan Doesborgh, Bas Belleman over de genomineerden voor de VSB-Poëzieprijs en de bekendmaking van winnaar van de Awater Poëzieprijs 2010: K. Michel. Dit en meer naast de gebruikelijke recensies van recent verschenen bundels en de Poëzieclubpagina's met nieuws over de clubkeuzebundels voor 2011.