Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2016-2

    2016-2

    In Awater 2016-2: een portret van stadsdichter K. Schippers, een essay over de poëzie van Astrid Roemer en Stefan Nieuwenhuis licht zijn project Duplex toe, waarin dichters en striptekenaars samen één werk tot stand brengen. Debutant Maartje Smits interviewt haar voorbeeld Juliana Spahr, en Piet Piryns belicht de Nacht van de Poëzie. Verder het Bericht van de Dichter des Vaderlands Anne Vegter en van Lieke Marsman is nieuw werk te lezen. Argibald zorgt wederom voor een absurdistische cartoon en er is aandacht voor Poetry International met VERSschmuggel/VERSsmokkel dat ingaat op het werk van twee Duitse dichters.

    Natuurlijk is weer een groot aantal recensies opgenomen: bundels van onder meer Menno Wigman, Jan Wagner, Rodaan al Galidi, Peter van Lier, Nachoem Wijnberg, Jonathan Griffioen, Henk Ester, Anne van Amstel, Bart Chabot, Frank Keizer, Roos Rebergen en Bernard Wesseling worden besproken. En zoals altijd biedt Awater de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.