Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2011-2

    2011-2

    In Awater 2011-2: een interview met Arie Boomsma, over zijn liefde voor poëzie en zijn bloemlezing Met dat hoofd gebeurt nog eens wat. Robert Anker over het ‘het terloopse universum’ van K. Schippers, een interview met dichtslamkampioene Ellen Deckwitz en de bespreking van de biografie van Vasalis door Rob Schouten. Nieuwe gedichten van Ester Naomi Perquin en Mischa Andriessen. Een kleine bloemlezing van dichters op het 42e Poetry International Festival door de Awater-redactie en een verstript gedicht van Lieke Marsman door Aimée de Jongh.

    En verder ‘Wat vloeit mij aan’: de column van Rob Schouten; recensies van nieuwe bundels van o.a. Anne Vegter, Toon Tellegen, Armando, Peter Verhelst, Erik Spinoy, Stijn Vranken, Hester Knibbe en Albertina Soepboer. En zoals altijd de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.