Edities

Ontbreekt een editie in uw collectie, of zoekt u die éne editie die nergens meer verkrijgbaar is? Indien nog op voorraad, kunt u dat nummer bij ons bestellen. Let op, er worden verzendkosten gerekend.
  • 2011-2

    2011-2

    In Awater 2011-2: een interview met Arie Boomsma, over zijn liefde voor poëzie en zijn bloemlezing Met dat hoofd gebeurt nog eens wat. Robert Anker over het ‘het terloopse universum’ van K. Schippers, een interview met dichtslamkampioene Ellen Deckwitz en de bespreking van de biografie van Vasalis door Rob Schouten. Nieuwe gedichten van Ester Naomi Perquin en Mischa Andriessen. Een kleine bloemlezing van dichters op het 42e Poetry International Festival door de Awater-redactie en een verstript gedicht van Lieke Marsman door Aimée de Jongh.

    En verder ‘Wat vloeit mij aan’: de column van Rob Schouten; recensies van nieuwe bundels van o.a. Anne Vegter, Toon Tellegen, Armando, Peter Verhelst, Erik Spinoy, Stijn Vranken, Hester Knibbe en Albertina Soepboer. En zoals altijd de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.