Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2011-3

    2011-3

    In Awater 2011-3: een interview met Elma van Haren: verbazing en verwondering zijn de motor van haar dichterschap. Bas Belleman is onder de indruk van de lezer Jeroen Mettes, maar heeft zijn bedenkingen bij diens poëzie. Rob Schouten schrijft over de biografie van Karel van de Woestijne door Peter Theunynck. Sylvie Marie dicht over het huwelijk, zo vertelt zij in een interview. Nieuwe gedichten van Tomas Lieske en Marije Langelaar en een verstript gedicht van Toon Tellegen door Jeroen Janssen.

    Verder ‘Wat vloeit mij aan’: de column van Rob Schouten; recensies van nieuwe bundels van o.a. René Huigen, Piet Gerbrandy, Fleur Bourgonje, Benno Barnard, Peter Ghyssaert en Leo Vroman. En zoals altijd de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.