Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2012-1

    2012-1

    Awater 2012-1 viert het tienjarig bestaan met een jubileumnummer in kleur.

    Oprichter Gerrit Komrij kijkt terug op de ontwikkelingen in de afgelopen tien jaar, 10 dichters schreven een gelegenheidsgedicht rond het thema ‘hoger honing’, naar de bekende regels uit Nijhoffs ‘Het lied der dwaze bijen’.

    De Awater Poëzieprijs 2011 gaat naar Anne Vegter. Lieke Marsman vertelt in een interview over haar succesvolle debuut en de zware tijd  waarin zij verkeerde. Hermans Stevens stelt in een beschouwend stuk de vraag ‘Doet poëzie er nu eindelijk toe?’ en natuurlijk zijn er de columns van Rob Schouten, Thomas Möhlmann en Yra van Dijk, en recensies van nieuwe bundels van o.a. Tonnus Oosterhoff, Eva Gerlach, Nachoem M. Wijnberg, Sylvia Hubers, Ingmar Heytze, H.H. ter Balkt, Ramsey Nasr, Judith Herzberg, Piet Gerbrandy en Hans van de Waarssenburg. En zoals altijd de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.