Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2012-2

    2012-2

    Awater 2012-2 viert de zomer met een vernieuwde vormgeving. In dit nummer:

    Tommy Wieringa interviewt Frank Koenegracht: ‘Die grapjes zijn bedoeld om de moed erin te houden...' Erik Jan Harmens doet verslag van zijn tournee met zes Nederlandse dichters door de Verenigde Staten en Robert Anker herleest de poëzie van Vasalis.

    Verder nieuw werk van Alex van Warmerdam, een interview met ‘schrijvende straatfotograaf’ Wim Brands en een gesprek tussen de Britse dichteres Jane Draycott  en haar eigen vertaalster Susan Ridder. En natuurlijk zijn er de columns van Rob Schouten, Thomas Möhlmann en Yra van Dijk en recensies van nieuwe bundels van o.a. Jan Emmens, Menno Wigman, Juliën Holtrigter, Sybren Polet, Ester Naomi Perquin, Willem Thies en Pieter Boskma. Marcel Ruijters verstript het gedicht Een toevallige ontmoeting van Wislawa Szymborska. De recente publicatie van Bas Bellemans vertaling van Shakespeares Sonnetten voor de Donkere Dame is aanleiding voor Rob Schouten enkele varianten naast elkaar te leggen. En zoals altijd de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.