Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2012-3

    2012-3

    In Awater 2012-3: speciale aandacht voor Gerrit Komrij en Rutger Kopland. Janita Monna, Rob Schouten, Bas Belleman, Jasper Henderson en F. Starik noteerden een persoonlijke herinnering aan Komrij; Menno Wigman wijst op Komrijs verwantschap met het gedicht Weltende van Jakob van Hoddis en Hanco Kolk verstripte het bekende gedicht Onder de appelboom van Kopland. Met verder ondermeer een gesprek tussen Neeltje Maria Min door F. Starik, een vooruitblik op de Maastricht International Poetry Nights, de introductie van enkele nieuwe Afrikaanstalige dichters door Alfred Schaffer en natuurlijk de columns van Rob Schouten, Thomas Möhlmann en Yra van Dijk. Met recensies van nieuwe bundels van o.a. Rozalie Hirs, Tomas Lieske, Rodaan Al Galidi, Wouter Godijn, René Puthaar, Bernard Wesseling en Henk van der Waal. En zoals altijd de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.