Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2013-1

    2013-1

    In Awater 2013-1 ondermeer: een interview met voormalig Dichter des Vaderlands Ramsey Nasr, een artikel van redacteur Mirjam van Hengel over Bernlef en het onvoltooide, Jean Pierre Rawie over vergankelijkheid, en vertaald werk van vier jonge, Schotse dichters. Natuurlijk wordt in dit nummer ook de winnaar van de Awater Poëzieprijs 2012 bekend gemaakt! Met recensies van nieuwe bundels van o.a. Toon Tellegen, Cees Nooteboom, F. Starik, Mark Boog, Charlotte Mutsaers en Elly de Waard.

    Verder nieuw werk van Jannah Loontjens, Alfred Schaffer en Els Moors. Marcel Ruijters verstripte ditmaal het gedicht Nieuws van nergens van Anna Enquist. En zoals altijd de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.