Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2013-2

    2013-2

    In Awater 2013-2 ondermeer: een interview met Hans Groenwegen, Dieuwertje Mertens over de rol van slammen in het Nederlandse poëzielandschap, een In Memoriam van Tjêbbe Hettinga door Tsead Bruinja en een inleiding op het werk van Elke Erb door Ton Naaijkens. De redactie van Awater kijkt vooruit naar Poetry International en doet aanbevelingen en er is nieuw werk van K. Michel en 4 dichters uit de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd. Met recensies van nieuwe bundels van o.a. Seamus Heaney, Delphine Lecompte, Dennis Gaens, Maria Barnas, B. Zwaal, Marjoleine de Vos en Jan Kuijper.

    Aimée de Jongh verstripte ditmaal het gedicht Draadjes van H.H. ter Balkt. En zoals altijd de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.