Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

 • 2013-3

  2013-3
  Literaire Tijdschriften

  In Awater 2013-3: de start van een nieuwe artikelenreeks waarin een debutant zijn of haar ‘voorbeeld’ interviewt. Bernke Klein Zandvoort bijt het spits af, zij interviewt K. Michel. Tjitske Mussche beschouwt de opkomst van de kleine poëzie-uitgeverijen, Joost Baars schrijft een essay naar aanleiding van de nieuwe bundel van Mustatafa Stitou en Robert Anker heroverweegt het werk van Gerrit Achterberg.

  Ook de buitenlandse poëzie komt weer ruimschoots aan bod. Vertaler Roald van Elswijk stelt Knut Ødegärd voor aan het Nederlandse publiek en Han van der Vegt herdenkt Seamus Heaney.

  Verder bevat deze Awater weer veel recensies, ondermeer van de nieuwe bundels van Willem van Toorn, Astrid Lampe, Maarten van der Graaff en Hans Kloos. En zoals altijd de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.