Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2014-2

    2014-2

    In Awater 2014-2: Peter Swanborn ondervraagt de organisatoren van het Poetry International Festival (Bas Kwakman en Jan Baeke) over de ins en outs van het grootste poëziefestival van Nederland. Verder biedt het nummer een interview met Remco Campert over het schrijven van gedichten, wordt de samenwerking tussen dichters en hun redacteuren belicht en wordt het oeuvre van H. Marsman door Robert Anker kritisch tegen het licht gehouden. Debutant Pieter de Bruijn Kops interviewt zijn ‘voorbeeld’ Menno Wigman en René Huigen en Hans Dekkers worden geïnterviewd over hun vertaling van het werk van de Amerikaanse dichter Conrad Aiken. Erik Menkveld wordt door Menno Hartman herdacht.

    Verder vindt u in dit nummer van Awater het Bericht van de Dichter des Vaderlands Anne Vegter, een verstripping van een gedicht van Alfred Schaffer door Jan Cleijne en recensies van de bundels van o.a Sasja Janssen, Thomas Blondeau, Kreek Daey Ouwens, Peter Drehmanns en Hannah van Wieringen. En zoals altijd biedt Awater de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.