Edities

Wij hebben edities van Awater op voorraad uit de jaargangen 2016-2022. Deze bieden we (bij aankoop van meerdere exemplaren) tegen een gereduceerd tarief aan. Ook uit de jaargangen voor 2016 hebben we nog van enkele edities een bescheiden voorraad.

1x Awater naar keuze € 14
3x Awater naar keuze € 20
6x Awater naar keuze € 29

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Voor verzending naar België wordt € 6 extra in rekening gebracht. U kunt bestellen door een mail te sturen aan de redactie: redactie.awater@gmail.com

Een overzicht met de verkoopadressen voor losse nummers vindt u hier.

  • 2016-1

    2016-1

    In Awater 2016-1: een portret van Frans Budé, een toelichting op het werk van Sylvia Plath en Ted Hughes door hun vertalers Lucienne Stassaert en Daan Doesborgh Albo Helm verstript een gedicht uit het Poëzieweekgeschenk van Stefan Hertmans. Debutant Marieke Rijneveld gaat in gesprek met haar voorbeeld Anna Enquist, en Rob Schouten belicht de Pink Poets in zijn essay Gevoelens als pralines. Verder het Bericht van de Dichter des Vaderlands Anne Vegter en van Menno Wigman is nieuw werk te lezen. Argibald zorgt wederom voor een absurdistische cartoon en er is aandacht voor de winnaar van de Awater Poëzieprijs 2015: Ilja Leonard Pfeijffer.

    Natuurlijk is weer een groot aantal recensies opgenomen: bundels van onder meer Lans Stroeve, Tsead Bruinja, Jan Baeke, Delphine Lecompte, Peter Verhelst, Astrid Lampe, Maarten van der Graaff, F. Starik en Willem Thies worden besproken. En zoals altijd biedt Awater de rubrieken Poëzie Top 15, Nieuw verschenen, Poëzie-agenda en de Poëzieclubpagina’s.