Clubkeuze

Elke editie kiest een panel van poëziekenners de meest interessante bundel van het seizoen. Awater-abonnees krijgen deze Clubkeuzebundel automatisch thuisgestuurd. Hieronder vindt u een overzicht.
 • 2022-2

  2022-2
  Wie jarig is, trakteert!

  U leest het in de zomereditie: Awater viert zijn twintigjarig bestaan. Iedereen met een regulier abonnement ontvangt bij deze juni-editie een bijzonder geschenk: de bloemlezing Ik vond vele reisgenoten. Twintig dichters die de afgelopen twee decennia nieuwe poëzie publiceerden in het tijdschrift, schreven een gedicht met als thema ‘Ik zoek een reisgenoot’, naar het motto van Martinus Nijhoffs gedicht ‘Awater’.

  Dichters die een bijdrage leverden zijn onder anderen Pieter Boskma, Luuk Gruwez, Sasja Janssen, K. Michel, Delphine Lecompte, Neeltje Maria Min, Hagar Peeters, Ilja Leonard Pfeijffer, Alfred Schaffer, Lans Stroeve en Nachoem M. Wijnberg.

  Kocht u dit nummer los in de boekhandel of heeft u een abonnement sec, en wilt u de bloemlezing bestellen? Stuurt u dan een bericht naar redactie.awater@gmail.com. Zolang de voorraad strekt!