Agenda

Terug
 • Dichters in de Prinsentuin

  12,13 en 14 juli 2024 in de Hortus botanicus in Haren

  We zijn volop bezig met het uitnodigen van dichters en nadenken over mogelijke programma’s. Toch durven we nu al te zeggen dat het festival weer een fantastische beleving gaat worden vol mooie woorden in een heerlijke tuin. Dus zet de data vooral alvast in je agenda. Alle info die nu op de website staat, gaat over de vorige editie, maar geeft je wel alvast een idee over wat Dichters in de Prinsentuin is.

  Dichters in de Prinsentuin is hét festival om te genieten van gedichten en om daarover van gedachten te wisselen met elkaar, met de dichter of met hun vertalers. De afgelopen jaren deden we dat in de Hortus botanicus in Haren.

  Kenmerkend voor ons poëziefestival is dat je de dichter letterlijk dicht op de huid zit. Of je nou een ervaren poëzielezer bent of een nieuwsgierige nieuwkomer, we weten zeker dat je bij Dichters in de Prinsentuin verrast zal worden. Dichters in de Prinsentuin is een festival waar poëzie, goede ontmoetingen en het uitwisselingen van ervaringen centraal staan. Benieuwd geworden? Bekijk hier de sfeerimpressie van 2023!
  https://noordwoord.nl/dichtersindeprinsentuin
  Dichters in de Prinsentuin
  Groningen, Haren
  14 juli 2024