Agenda

Terug
 • Grasnapolsky 2024

  Grond om te blijven

  Grasnapolsky staat voor de deur. Een groot gedeelte van het programma is al bekend, maar er komt nog meer kunst, theater, muziek en literatuur! Grijp je kans en boek vlug je bungalow combi-ticket of passe-partout.

  Grasnapolsky betovert dit jaar weer voormalig strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda (Groningen), waar een gevarieerd programma van muziek, kunst, expedities, talks, theater, dans en literatuur wordt neergezet. Dit jaar werken we opnieuw samen met Landal de Bloemert. Een supermooi park met erg toffe huisjes dat hélemaal voor ons is. En daar beginnen we al op donderdag, dat betekent een dag/nacht extra feest.

  Grasnapolsky 2024 vindt plaats op 8,9 en 10 maart


  Festivaltickets

  Met een passe-partout heb je alle dagen toegang tot het festivalterrein (vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart). Dit is exclusief toegang tot het bungalowpark (en bungalowpark-programma). Hiervoor heb je een combi-ticket (incl. overnachting) nodig.

  Met een losse dagticket krijg je één dag toegang tot het festivalterrein. Het is niet mogelijk een los ticket voor het bungalowpark-programma op donderdag 7 maart te kopen. Hiervoor heb je een combi-ticket (incl. overnachting) nodig.

  Jongeren (t/m 25 jaar) krijgen €10,- korting op een passe-partout, en €5,- korting op een dagticket.

  Meer info op: https://www.grasnapolsky.nl
  Grasnapolsky 2024
  Scheemda, Groningen
  10 maart 2024